140 Yargıtay üyesine yakalama, 38 Danıştay üyesine gözaltı kararı alındı

10 Danıştay üyesi gözaltına alındı, 38 Danıştay üyesi için ise gözaltı kararı alındı. Ayrıca 140 Yargıtay üyesi hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının silahlı darbe girişimi kapsamında başlattığı soruşturmada, hakkında gözaltı kararı verilen 10 Danıştay üyesi, hizmet binasına gelen polis ekipleri tarafından isimleri tek tek okunarak dışarı davet edildi. Üyeler bir süre sonra polis otosuna bindirilerek emniyete götürüldü. 38 Danıştay üyesi için ise gözaltı kararı alındı. Ayrıca 140 Yargıtay üyesi hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

16 Tem 2016 - 19:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.