2017 KPSS soru ve cevapları yayımlandı

ÖSYM, KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sorularının yüzde 20'sini, Eğitim Bilimleri sorularının da yüzde 10'unu yayımladı

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri): Temel Soru Kitapçıklarının ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

21 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 23 Mayıs 2017 tarihinde saat 14:30'dan itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden saat 14:30'dan itibaren T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür)Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 20) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri)Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsele verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavında (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) Sorulmayan Sorular Testlere göre verilmiştir.

GENEL YETENEK: 45, 60

GENEL KÜLTÜR: 20

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara saygıyla duyurulur.

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarı (% 20)

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

23 May 2017 - 22:47 - Sınav


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.