5 günlük haritalı hava tahmini

5 günlük haritalı hava tahmini

5 günlük haritalı hava tahmini
5 günlük haritalı hava tahmini
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya ve Çanakkale çevreleri ile Kuzey Ege kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR :Genellikle güney, güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

21 Oca 2015 - 09:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.