AB'ye rest: Vize kadar başınıza taş düşsün!

Devlet Bahçeli AB'nin terörle mücadele konusunda takındığı tavrı sert bir dille eleştirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Avrupa'nın teröre karşı takındığı ikiyüzlü tavrı eleştirdi. Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın terörle mücadele konusunda Avrupa'ya çektiği restin kendilerini mutlu ettiğini belirten Bahçeli, terörle mücadele konusunda desteklerinin devam edeceğini ve iktidarı asla yalnız bırakmayacağını belirtti.

İşte o konuşmadan satır başları

BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANI BİZİ MEMNUN ETTİ

Başbakan geçtiğimiz hafta grup toplantısında AB vize anlaşması için çok yerinde bir laf söyleyerek 'varsın orda kalsın' dedi ve AB'ye haddini bildirdi. Erdoğan'ın AP'ye tepkisi de bizi memnun etmiştir.

O PAÇAVRALARIN ORADA NE İŞİ VAR

AB parlamento binasına kanlı örgüt YPG'nin flamaları asıldı. O paçavraların ne işi var orada? YPG isimli cinayet örgütü ABD'nin desteğiyle Fırat'ın batısına geçtiğinden beri tıpkı IŞİD gibi dehşet saçmaktadır. AB'nin PKK sevdasının kaynağı nedir? Brüksel bombalanırsa dünya ayağa kalkar, Ankara'da katliam yapılır, uluslararası toplum üç maymunu oynar. Gelişmiş olmak demek insan olmak anlamına gelmez.

VİZE KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜN

10 yıldır aralarına katılmak istediğimiz ülkelerin söz konusu Türkiye olduğunda aldıkları tavır kabul edilemez. AP'ye asılmış YPG flamalarının altında poz veren, Türk milletine meydan okuyan HDP başkanı artık çok oldu. Kandil'in AP ile bu kadar haşır neşir olduğunu şimdi gördük. Vize muafiyetiniz başınızda paralansın, vize kadar başınıza taş düşsün. Bu ne hayasızlıktır. Vize muafiyeti başınızda paralansın, vizeniz kadar başınıza taş düşsün. AB'ye yakışan zirveleri Kandil'de yapması, toplantıları İmralı'da yapmasıdır. Kendilerine yakışan bu olacaktır. Biz terörle mücadele konusunda desteğimiz asla kesmeyecek, iktidarı yalnız bırakmayacağız.

21 Haz 2016 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.