Adalet Bakanlığı'ndan Kadrolu Şoför Alımı Mülakat Duyurusu

Adalet Bakanlığı Kadrolu Şoför alımı mülakatlarına katılmaya hak kazanan adaylar için özel bir duyuru yayımladı. İşte söz konusu duyuru hakkında detaylar...

Adalet Bakanlığı'ndan Kadrolu Şoför Alımı Mülakat Duyurusu

Adalet Bakanlığı Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı resmi internet sayfasından kadrolu şoför alımı için mülakat duyurusu yapıldı.

Kadrolu şoför alımı için başvuruları kabul edilen adaylar 2 Kasım 2016 tarihinde saat 08:00'da talep edilen belgelerle Ankara Adliyesi A Blok Kapısı önünde hazır olacaklar. Adayların sözlü sınava gelmeden önce Aşağıda paylaşacağımız Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunu indirip fotoğraf yapıştırması, 1 adet nüfus cüzdanı sureti, Askerlik durum belgesini de getirmeleri gerekiyor. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması

Ek Dosyası için Lütfen TIKLAYINIZ

28 Eki 2016 - 22:16 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.