Adil Öksüz en son TEM'de görülmüş

FETÖ’nün ’hava kuvvetleri imamı’ Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz en son 19 Temmuz saat 03.00 sıralarında TEM Otoyolu'nda görüntülendi.

FETÖ’nün ’hava kuvvetleri imamı’ Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz, ’SIR’ plakalı aracına Akyazı’da kayınpederinin evinin garajına bıraktıktan sonra kayıplara karıştı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz’ün yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yrd. Doç. Dr. Öksüz’ün yakalanması için Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde özel ekip kuruldu.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz’ün serbest kaldıktan sonra Esenboğa’dan Sabiha Gökçen Havaalanı’na geldiğini, otoparkta bulunan 34 SIR 49 plakalı otomobilini aldıktan sonra bir süre İstanbul’da kaldığını, otomobili ile 19 Temmuz günü saat 03.00 sıralarında Akyazı TEM Otoyolu gişelerinden geçtiğini güvenlik kameralarından tespit etti.

Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz’ün otomobili Akyazı’da kayınpederinin evinin garajında bulunurken, otomobil yapılan incelemenin ardından yediemin otoparkına çekildi. Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz son olarak Akyazı’ya uğradıktan sonra kayıplara karıştı.

Hakkında yakalama kararı çıkan Yrd. Doç. Dr. Öksüz’ü her yerden arayan polis, 19 Temmuz’dan sonra Adapazarı’nda 4 ve kayınpederinin yaşadığı Akyazı’da ise 6 olmak üzere 10 ayrı adreste arama yaptı. Yrd. Doç. Dr. Öksüz’ün yurt dışı kaçmış olabileceği değerlendiriliyor.

Bu arada Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz’ün soruşturma kapsamında banka hesapları de incelemeye alındı. Yrd. Doç. Dr. Öksüz’ün odasında el konulan bilgisayarının ise incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildiği incelemenin sürdüğü belirlendi.

09 Ağu 2016 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.