Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a sert sözler!

Hürriyet yazarı, Ahmet Altan'a yönelik sert ifadeler içeren bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Altan, Doğan Medya'da Ergenekon tutuklularının ve onların ailelerinin konuşturulmasından dolayı Doğan Medya'yı hedef alıyordu.

Ahmet Hakan’ın “Yargılanacaksın Ahmet Altan” demesi üzerine başlayan tartışmada, Ahmet Altan son yazısında “Ben kendi kavgama kendim giderim… O yazıları ben yazdım, o yazıların sorumluluğunu da ben kendim taşırım. Sen niye kendi yazılarının sorumluluğunu tek başına taşıyamıyorsun? Niye başkalarını çağırmak istiyorsun?”demişti.

"Ahmet Altan'a hak ettiği dilden bir cevap" başlıklı yazısıyla Altan'a seslenen Ahmet Hakan, yazısında Ahmet Altan'a "alçak adam, kibirli hödük ve soytarı" nitelendirmelerinde bulundu.

Ahmet Hakan'ın yazısından bir kısım:

ÇEKTİĞİN OPERASYONUN HESABINI VERECEKSİN

Çektiğin bunca operasyon, kurduğun bunca kumpas, yaptığın bunca dalavere ortalıklara döküldüğü halde... Sırf minicik bir pardon bile dememek için... Hayatını kararttığın insanlara rezilce iftiralar atmaya devam ediyorsun.

"MÜFTERİ"

- Kuddusi Okkır hangi faili meçhul cinayetten yargılandı a be müfteri!

"YALANCI"

- Ali Tatar hangi Cumartesi Annesi’nin evladını kaybettirmekten sorgulandı a be yalancı! - Mehmet Ali Çelebi hangi Kürt köyünün boşaltılması emrini vermekle suçlandı a be haysiyetsiz!

"ALÇAK"

- Dursun Çiçek hangi Kürt’ün ölümünden sorumlu tutuldu a be alçak!

"REZİL"

- Nedim Şener ve Ahmet Şık 90’larda özel harekât polisi miydi a be rezil!

* Bunların hepsini geçtim. Veli Küçük bile... Evet, Veli Küçük bile... Bir tanecik faili meçhulden yargılanmadı a be kullanışsız aptal!

Taraf gazetesinde yaptığın operasyonların hesabını vereceksin Ahmet Altan!

Bu operasyonların bütün yükünü zavallı Mehmet Baransu’ya yükleyip kaçmak yok.

* Kabul ediyorum, dün olduğu gibi bugün de adil ve tarafsız bir yargı söz konusu değil.

Bu nedenle senin bile böylesi bir yargıya teslim edilmene gönlüm razı değil.

* İşte bu yüzden “Çık programa! Orada hesap ver” diyorum.

Ama kurbanlarınla yüzleşerek vereceksin bu hesabı... O program, senin Fethullahçı özel yetkili mahkemelerin gibi kurgulanmayacak. Sadece senin adam gibi hesap vermen üzerine kurgulanacak.

Madem ödlek değilsin, madem haklısın, madem kendinde tek bir leke bile bulamıyorsun. O halde... Gel ve hayatlarını kararttığın kurbanlarının gözlerine bakmak durumunda kal.

Ne yani? Yaptığın onca kötülüğün bu kadarcık bir karşılığı da mı olmayacak?

OKUYUCUDAN ÜSLUP İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Ahmet Hakan yazısının sonunda okuyucularından bu üslubu için özür diledi. Bunun tarzı olmadığının ama mecbur kaldığını söyledi.

Not: Yazıda geçen hakaretimiz ifadeler için okurlarımdan özür diliyorum. Ahmet Altan’ın bana yönelik ifadelerine ancak bu üslupla cevap verebilirdim. Hadsiz ve seviyesize hak ettiği şekilde seslenmek, yetime kaftan giydirmek gibidir.

10 May 2016 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.