Ali Yalçın: Hain darbeciler milletin direnişine takıldı

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği 2. Olağan Genel Kurulu Mamak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ali Yalçın: Hain darbeciler milletin direnişine takıldı
Ali Yalçın: Hain darbeciler milletin direnişine takıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “15 Temmuz’da Hasan Sabbah’ın işgalcileri milletin üzerine çöktü. Ama başaramadılar, asla başaramayacaklar. Milletin yola çıkarken gösterdiği kararlılık yolda büyüdü, yeniden büyük Türkiye idealine dönüştü. Hain darbeciler milletin direnişine takıldı” dedi.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği 2. Olağan Genel Kurulu Mamak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Yalçın, Genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi. Yalçın, 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin devletin, milletin ve sivil toplum kuruluşlarının dik duruşu ile bertaraf edildiğini söyledi.

Kar çiçekleri betonu deldi

Zor ve zahmetli günlerin, sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesiyle atlatıldığını ifade eden Yalçın, “12 Martlar, 12 Eylüller, 28 Şubatlar... Batı’dan soğuk hava ile birlikte gelen tüm bu zor günleri yaşayan bir teşkilatız. Bütün bu zorlukları hep birlikte, el ele, omuz omuza mücadele vererek atlattık. Hasan Sabbah’ı ve Alamut Kalesi’ni önceleyen, bu ülkenin 28 Şubat’tan sonra kendilerine kalacağını düşünenler, emperyalizmin bekçisi Eric Edelman’la, ‘Türkiye’de Erbakan’ı gömdük, üzerine beton döktük’ dediler ama kar çiçekleri betonu deldi ve çıktı” şeklinde konuştu.

Cihannüma’nın neferlerine selam olsun

“Yolda dökülenler, yoldan çıkanlar oldu ama yol açan, yol güzelleştirenler de oldu ve yürüyüş aralıksız devam etti” diyen Yalçın, şöyle konuştu:

“15 Temmuz’da Hasan Sabbah’ın işgal ordusu milletin üzerine çöktü. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. Milletin yola çıkarken gösterdiği kararlılık, yolda büyüdü. O azim ve kararlılık, yeniden büyük Türkiye, adil bir dünya, yeni bir dünya düzeni idealiyle yoluna devam ediyor. 15 Temmuz gecesi kalkışmaya yeltenen hain darbeciler milletin direnişini geçemedi, bertaraf oldu.”

25 Eyl 2016 - 00:33 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.