Ampute Milli Takımı dünyanın gündeminde

Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupaya uzanan Ampute Milli Takımı'nın bu başarısı, dünyanın önde gelen medya organlarında da geniş yer buldu.

Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupaya uzanan Ampute Milli Takımı'nın bu başarısı, dünyanın önde gelen medya organlarında da geniş yer buldu.

Türkiye'nin ev sahibi olduğu Avrupa Şampiyonası'nda dün akşam Vodafone Park'ta 40 bin kişinin oynanan maçta İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Ampute Milli Takımı, uluslararası basında da yankı uyandırdı.

UEFA: "İNANILMAZ SPORCULARA OLAĞANÜSTÜ DESTEK"

Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından Ampute Futbol Takımı'nın fotoğrafını paylaşarak bir mesaj yayımlayan UEFA, "Ev sahibi Türkiye'nin İngiltere'yi yendiği maçı 40 bin taraftar izledi. İnanılmaz sporculara olağanüstü destek" ifadelerine yer verdi.

BLEACHER REPORT: "AVRUPA AMPUTE ŞAMPİYONLUĞU'NU KAZANMAK BÖYLE HİSSETTİRİR"

ABD'li spor sitesi Bleacher Report ise millilerin sevinç fotoğraflarını paylaşarak, "Avrupa Ampute Şampiyonluğu'nu kazanmak böyle hissettirir" notunu düştüğü paylaşımını kalp ve Türk bayrağı ise süsledi.

ESPN: "SPORU BU YÜZDEN SEVİYORUZ"

Uluslararası düzeyde önde gelen medya organlarından olan ESPN, şampiyonluk coşkusu yaşayan ay-yıldızlı sporcuların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Türkiye, uzatma dakikalarında attığı golle şampiyon oldu. Sporu bu yüzden seviyoruz" açıklamasını yaptı.

10 Eki 2017 - 13:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.