Ankara Büyükşehir'de, giderayak kadro vurgunu

Bütün gözler Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in istifasına çevrilirken Büyükşehir Belediyesinde kadro savaşlarının yaşandığı öğrenildi.

Uzun zamandır Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in AK Parti'deki değişim sürecine binaen istifa edeceği konuşulurken bazı Büyükşehir bürokratları ile Gökçek'e yakın isimlerin belediyede kadrolaşma çabası gösterdikleri öne sürüldü.

Bilhassa Büyükşehir Belediyesi'ne yakınlığıyla bilinen Gençlik Federasyonu çevresinden yüzlerce ismin Büyükşehir Belediyesinde 4B kadrosundan işe alındığı öne sürüldü.

Avaz Türk'ün Büyükşehir Belediye kaynaklarından edindiği bilgiye göre; bu sabah itibarıyla insan kaynaklarına bazı Büyükşehir Belediye şirket yöneticilerinin referansıyla 150'yi aşkın isim verildi ve bu isimler 4B kadrosuna alındı.

İnsan kaynaklarına gelen isimlerin yoğunlukla Büyükşehir Belediye iştiraklerinde üst düzey yönetici olan B.A ve R.A referansıyla geldiği öne sürüldü.

Büyükşehir Belediye koridorlarında 4B kadrosundan işe alınacak olan kişi sayısının 1000'e yakın olduğu belirtilirken konudan haberdar olan Gökçek'in bürokratları ve yakın çevresini de uyardığı öne sürüldü.

avazturk.com

21 Eki 2017 - 21:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.