Arda'ya müthiş teklif! Yıllık 20 milyon Euro...

Barcelona'daki geleceği ile ilgili her yeni gün yeni bir iddia ortaya atılan Arda Turan, çılgın bir teklifle karşı karşıya...

Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olarak Türk futbolunun gururu haline gelen Arda Turan'la ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Daha önce Arsenal ve Borussia Dortmund'un transfer teklifinde bulunduğu ileri sürülen Arda Turan'a, bir Çin kulübünün yıllık 20 milyon Euro ücret önerdiği bildirildi.

Çin kulübünün, Barcelona ile temasa geçtikten sonra Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'a teklifini ilettiği ancak Bulut'un, "Arda kariyerine Barcelona'da devam edecek" diyerek bu teklifi geri çevirdiği ifade ediliyor.

Arkadaşları ile teknede tatiline devam eden yıldız futbolcuya kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın babası Sedat Doğan'ın da tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı.

Rusya ve Çin'le ticaret ilişkileri bulunan Sedat Doğan'ın, Arda'ya Çin'e gitmesi yönünde öneride bulunduğu iddia ediliyor. Doğan'ın, yıldız futbolcuya Çin'deki şartlar ile ilgili bilgi verdiği ifade edildi.

KAYNAK FANATİK

15 Tem 2016 - 10:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.