Avcı'dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör sordu, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı TRT Haber Özel Röportaj programında soruları cevapladı.

Bugün başvuruları başlayan özel okul teşviklerinin ayrıntılarında neler var?

Dersaneler yollarına eskisi gibi devam edecek mi?

Özel öğretim kursları yönetmeliği ile hangi düzenlemeler getirildi?

Öğretmen atamalarından sonra yeni atama olacak mı?

Avcı, Şubat'ta yasaya göre hiç atama olmaması gerekiyor. Şubat ayında atama olmayacak Ağustos'ta 37 bin atama olacak. Ağustos'ta da 37 bin atama yapılacak.

Eş durumu tayinlerinde ve öğretmen rotasyonunda son durum?

Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI , 3 yıl sigorta konusunda tam olarak netleşmediğini bu konusun toplu görüşmede sendikalar ile çalışma bakanlığı ve taraflar arasında müzakere konusu daha öce bu konuda ki önermimizi başbakanlığa iletmiştik şu an konu masada yarın öbür gün çıkar işallah öğretmenleri üzmeyecek ve bir uygun formül bulacaz.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı TRT Haber’de TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör’ün sorularını yanıtladı.

Ayrıntılar geliyor...

10 Ağu 2015 - 19:32 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.