Ayak kokusuna çözüm

Ayak kokusundan muzdaripseniz bir de bu yöntemi deneyin. Çok hızlı sonuç alacağınızı garanti ederiz.

Ayaklarına bakım yapıyorsun, sıkça yıkıyorsun ve buna rağmen ayak kokusundan kurtulamıyorsan eminiz birçok yolu denemişsindir... Medikal ürünler bu soruna çare olabiliyor fakat sıkça ilaç kullanmak istemiyorsan evinde hazırlayabileceğin doğal bir çözümle ayak kokusundan tamamen kurtulabilirsin.

Ayak kokusuna doğal çözüm

Öncelikle ayaklarının içinde rahat edeceği bir kaba su doldurmalısın ve yarım litre organik üzüm sirkesini suya boşaltıktan sonra en sevdiğin kitabı ya da diziyi açmalısın. Keyif bu işin sırrı! Ve bırak ayakların bu su içinde yarım saat dinlensin. Ardından eğer kullanıyorsan medikal mantar şampuanıyla ayaklarını yıka. Bu işlemi haftada iki kez tekrarladığında ilk seferden sonra değişimi farkedeceksin. Mis kokulu kremleri ayağına sürüp ayak bakımını tamamlayabilirsin...

Ayak kokusuna neden olabilecek ayakkabılarını da elden geçirmelisin... Koku yapan ayakkabıların içine ayakkabı deodorantı sıkabilir ve ayakkabıyı giymeden önce yine koku önleyici ayak pudralarından kullanabilirsin.

Ayakkabına sinen koku varsa eczaneden alabileceğin saf alkolle ayakkabının içini silip kurumaya bıraktığında kokunun kaybolmaya başladığını göreceksin.

Ayak kokusunda neden olabilecek en önemli sorunlardan birinin mantar olduğunu unutmayın.

Tırnak mantarınız varsa

Tırnak mantarını çözebilecek pek çok ürün eczanelerde satılıyor. Fakat bu sorunu kendi yöntemlerinle de çözebilirsin.

Vicks kremi her gece mantarlı tırnağa sürün. Ertesi sabah ayaklarını medikal şampuanla yıka ve bu işleme tırnağın kendi tamamen yenileyene kadar devam etmelisin. Tahminen 3 ay kadar bir sürede tırnak mantarı sorunundan arınmış olacaksın.

15 Tem 2016 - 12:12 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.