AYM'nin Dershane kararı Pazartesi'ye kaldı

Anayasa Mahkemesi (AYM), 1 Eylül 2015'te dershanelerin kapatılmasını öngören Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapan Kanun'un bazı maddelerinin iptal istemiyle ilgili açılan davada tarafları dinledi.

Milliyet
Haber albümü için resme tıklayın

KEMAL GÖKTAŞ Ankara

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve ekibi ile dershaneciler ve milli eğitim müfettişlerinin temsilcileri AYM heyetine görüşlerini aktardı. AYM'nin bugün vermesi beklenen karar ise üyelerden Engin Yıldırım'ın annesinin vefatı nedeniyle pazartesi gününe kaldı.

09 Tem 2015 - 10:28 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.