Bakan Akdağ: 2 bin kişi daha ihraç edeceğiz

Ahaber'e katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 2 bin kişiyi daha ihraç edeceğiz dedi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ahaber TV'de ihraçlarla ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu. Bakan Akdağ, şuana kadar 2018 personeli ihraç ettik, 2 bin kişiyi daha bugünlerde ihraç edeceğiz, dedi.

İşte Sağlık Bakanı Akdağ'ın ihraç ve görevden uzaklaştırmalara dair soruya verdiği yanıt:

"1 Eylül tarihli KHK ile 2 bin 18 personeli ihraç ettik. Bu ihraçlar KHK ile yapıldı. Buna yakın bir sayı da Başbakanlığımızda çalışıldı. Yakında çıkacak bir KHK'ya konacak. İhraç edilen sayısı 4 bin olacak yani. Bir de 8 bin açığa aldığımız personel vardı. Bunların bir kısmını daha önce iade etmiştik. 2 bini daha iade edeceğiz, geriye 2 bin rakamı kalıyor. Onlar üzerinde biraz daha çalışmamız gerekiyor. Sahaya sormamız gerekiyor.

Yani aşağı yukarı toplamda 4 bin ihraç olacak, 2 bin iade var, 2 bin de değerlendirilmesi devam eden var."

26 Eki 2016 - 19:23 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.