Bakan Çelik Açıkça Söyledi: 657 Değişecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Kamu çalışanlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kamu çalışanlarıyla ilgili önemli açıklamalar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Kamu çalışanlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Bir Tv programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Ak Pari Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik Kamu çalışanlarıyla ilgili konuşulacak açıklamalrda bulundu.

Çelik özellikle 657 sayılı Kanunun bir reform sürecine tabi tututlması gerektiği, kamuda çalışanların arasındaki farklılığın ve adaletsizliğin giderilmesi için yeni çalışmalar yapılacağını söyledi

Kamuda çalışanlar tarafından çok sayıda şikayetin geldiğini belirten Çelik, kanunla belirlenen bir çok harften( 4a/4b/4c) oluşan ayrımın çalışanlar arasında da aynı işi yapmalarına rağmen farklı maddi ve sosyal haklara sebep olduğunu, yeni bir Personel mevzuat reformuyla daha doğru ayrımın yapılıp, her kim ne işte çalışıyorsa ona göre hakkını alması gerektiğini söyledi.

Çelik'e göre1 Kasım seçimiyle birlikte özellikle tek başına gelen iktidar 2019 yılına kadar çalışanların tüm sorunların halledecek.

Seçim beyannamesiyle birlikte vaad edilen yenilikler bir an önce yapılacak. Çelik'in deyimiyle 657 kere değişen 657 sayılı Kanun artık yerini çağa uygun ve adalet ve eşitliği sağlayacak bir kanuna bırakacak.

08 Kas 2015 - 21:42 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

ali - Bu Millet AK Parti tek başına iktidar olsun diye çok uğraştı. İnşallah bu 4 yılı iyi değerlendirirler, unutmamalıdırlar ki yine bizden vatan sevdalılarından oy isteyecekler...Memur kanunu yasalaşırsa, ne yazık ki? çok oy kaybedecekler, kaybedeceğiz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 21:42