Bakanlar Kurulu Sonrası Flaş Taşeron ve Özel Güvenlik Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Bakanlar Kurulu toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Bakanlar Kurulu toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

*Özel güvenlikle ilgili bir çalışma var. Taslak aşamasında ilgili bakanlıklara gönderildi. Taslakta yer alan hususlar henüz netleşmedi. Ancak tasarı halin geldikten sonra… Oradakiler görüş. İlgili kuruluşlardan görüş alındıktan sonra nihai şekli verilerek TBMM’ye sevk edilecek.

* (Taşeron düzenlemesi ile ilgili) teknik çalışmalar devam ediyor. Son derece önemli bir düzenleme. Türkiye’de çok büyük bir problemi çözecek bir düzenleme. Çok uzun süreceğini tahmin etmiyoruz. Verilen sözler var. Sözlere uygun bir şekilde düzenleme yapılacaktır.

13 Haz 2016 - 16:57 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.