Bakanlık sayısı 30'a mı çıkıyor

Bakanlık sayısı artıyor mu? Bakanlar kurulunda kimler görev alacak? mevcut bakanlar yerlerini koruyabilecekler mi? Çok sayıda bakanlık ayrılıyor mu?

Bakanlık sayısı artıyor mu? Bakanlar kurulunda kimler görev alacak? mevcut bakanlar yerlerini koruyabilecekler mi? Çok sayıda bakanlık ayrılıyor mu?

Haber Türk Gazetesi'nden Volkan yanardağ'ın haberine göre; AK Parti'nin uzak ara tek başına iktidarı yakalamasının ardından, yeni kurulacak kabine ile birlikte bakanlıkların da revizyona tabi tutulması bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, Kültür Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı olarak ayrılması; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Çevre Bakanlığı ve Şehircilik Bakanlığı olarak iki farklı bakanlık çatısı altında yeniden yapılandırılması yönünde çalışma yapıldığı öğrenildi. Gümrük ve Ticaret, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme, Orman ve Su İşleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor gibi bakanlıkların da yapısal değişikliğe tabi tutulması gündemde. Yapısal değişikliklerle birlikte bakanlık sayısının 25'ten 30'a kadar çıkabileceği belirtiliyor.

05 Kas 2015 - 09:28 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.