Bank Asya'ya para yatıran doktor'a 2 yıl hapis

KHK'yla açığa alınan doktor Mehmet Salih Şenkal, "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı

Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan sanık, 2 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki ikinci duruşmaya, daha önce İzmit Sağlık Grup Başkanı olarak da görev yapan ve Kandıra Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimiyken KHK ile ihraç edilen tutuklu sanık M. S. Ş. ile avukatı Burak Işık katıldı.

Şenkal, savunmasında, terör örgütü üyesi olmadığını ve örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanmadığını ileri sürdü.

24 May 2017 - 08:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.