Başbakan Davutoğlu'dan teşekkür konuşması

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davtuoğlu, AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi sonrası teşekkür konuşması yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeniden Genel Başkan seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yaparak, "Sizlerin bana tevdi ettiğiniz görev sadece siyasi bir porgramı hayata geçirme görevi değil, aynı zamanda kurucu değerler olarak ifade ettiğimiz ortak vicdanımızı, değerlerimizi ve gücün ahlaki boyutunu muhafaza ederek en muktedir şekilde Türkiye'yi inşa etme sorumluluğunu yerine getirme görevi verdiniz" dedi.

'AK PARTİ VAR OLDUKÇA...'

İlk günkü aşkla birlik, dirlik, kardeşlik diliyoruz. Türkiye'de birlik ve beraberliğin, vizyonun yegane adresi AK Parti'dir. Bir hareketin olmazsa olmaz hususların başında ruh gelir. AK Parti kongresinde ortak ruh vardı. Biz bugün şunu gösterdik, AK Parti var oldukça 81 vilayetin kardeşliği var olacak, AK Parti var oldukça et ve tırnağı birbirinden ayırmak mümkün olmayacak, AK Parti var oldukça doğuyu batıdan, kuzeyi güneyden ayırmak mümkün olmayacak.

AK Parti var oldukça, 81 vilayetin kardeşliği var olacak. Biz burada oldukça bu memleketin birliğini, dirliğini tehdit edecek hiçbir güce izin vermeyiz.

Bu aynı zamanda bizim 1 Kasım seçim kampanyamızı başlatma işaretidir. Hayırlı, mübarek olsun. İnşallah, 22 Eylül'de aday tanıtım programında seçim beyannamesiyle milletimizin huzurunda olacağız."

SEÇİM STARTINI VERDİ '

Bir partinin delegeleri o partinin hareket ve temsil gücüdür. Teşkilatlarımıza sesleniyorum 14 yılda olduğu gibi 1 Kasım'da zafere hazır olun. Şu andan itibaren seçim startı verilmiştir. Hayırlı mübarek olsun. Durmayacağız ilerleyen zamanda kadın ve gençlik kongrelerimizi de yapacağız. 22 Eylül'de seçim beyannamesi ile milletimizin karşısında olacağız. Allah yolumuzu açık etsin. Bizler küçük değil, büyük yolun yolcusuyuz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

ESKİ MKYK ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Delegelere, teşkilatlara ve son 1 yıl içinde birlikte çalıştığı eski MKYK üyelerine teşekkür eden Davutoğlu, "Onların gayretleri, onların gösterdiği cehl hepimizi için bu zor ve kritik dönemde önemli bir enerji kaynağı olmuştur. Bu görevler nihayet bir bayrak değişimidir, hiçbirimiz baki değiliz. O derin ahlaki değerlerin yaklaşımıyla asırlara yürüyen bir hareket olacak. Buralarda veya başka mekanlarda daha çok AK Parti kongreleri görülecek, nesilden nesile bu bayrak taşınacak, bizlerden sonra bu bayrağı alıp daha ileri uçlara götürülecek. Hepimizin sorumluluğu daha güçlü bir alt yapıya sahip olan bir AK Parti'yi ve en müreffeh, en kudretli ve şevkatli Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tesis etmek. Bu inançla Allah bu kardeşler topluluğunu hep kardeş eylesin. Allah bu kardeşler içerisine fesat sokmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah yolumuzu hayreylesin" diye konuştu.

haber7

12 Eyl 2015 - 22:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.