Başbakan, iade KHK'sı hakkında konuştu

Başbakan Binali Yıldırım gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. Başbakan Binali Yıldırım'a sorulan İade KHK'sı ne zaman çıkacak sorusuna cevap verdi.

Başbakan Binali Yıldırım'a sorulan İade KHK'sı ne zaman çıkacak sorusuna cevap verdi.

Yıldırım, İtiraz sayısı çok fazla 116 bin civarında mükerrer itirazlar var. Haksızlık varsa düzeltilecek. Nurettin beyin koordinasyonunda çalışmalar devam ediyor. Tamamlandıkça peyder pey düzeltme olacak dedi. Yeni KHK'da iadeler dışında bir çok konu var. İdari kararlar var, yasal düzenlemeler var diye de vurguladı.

21 Eki 2016 - 19:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan - Bu suçsuz yere bylook tan alınan aslanirtibatı olmayan öğretmenleri iade edin 2.el cep telefonu ADSL yada WiFi den alınmış olabilirler hiç bir açıklama dahi yapılmadan açığa alınan öğretmenleri en kısa zamanda görevlerine iade edin lütfen bylook ta konuşan atılsın tüm konuşmalar sim kartında kayıtlı olmalı kim konuşmuşsa anlar tespıt edilsin bukadar basıt olmamalı bir insanı açığa alma bu bylook çok tıtız ve dikkatlı araştırılmalı incelenmeli hayatım boyunca tek bir ilişiğim olmadığı halde açıkt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 19:27