Başbakan Yardımcılarının görev dağılımı belli oldu

Yeni Hükümet Sözcüsü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ oldu. Bozdağ, kabine revizyonundan sonra yapılan ilk toplantısının ardından başbakan yardımcılarının görev dağılımını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yaptı.

Bozdağ'ın konuşmasından satır başları;

"Yeni atanan bakanlarımızın her birine de görevlerinde başarılar diliyorum. Bugünkü Bakanlar Kurulumuzun gündeminde yenilenen eğitim öğretim programlarının sunumu yapıldı. Diğer bir konu da hükümetimizin önümüzdeki 6 ay içinde yapacağı çalışmalara ilişkin değerlendirmeler. Önümüzdeki günlerde değerlendirmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

BAŞBAKAN YARDIMCILARININ GÖREVE DAĞILIMI

"Milli Güvenlik Kurulu, MİT, TOKİ, TMSF ve Türkiye Varlık Fonu, Başbakanımıza bağlı olarak çalışacak.

Hükümet Sözcülüğü, Danıştay, Diyanet, TRT ve AA, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tarafından deruhte edilecektir.

Ekonomi konusu ve bankalar Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek,

Yatırımların koordinasyonu, Atatürk Dil ve Tarih Kurumu, Fikri Işık Bakanımıza bağlı olarak faaliyet sürdürecek.

Recep Akdağ; Kıbrıs, AFAD ve Yatırım Ajansı ile ilgili çalışmaları yürütecek.

Hakan Çavuşoğlu; Medeniyetler İttifakı, 100. yıl anma programı ile ilgili çalışmalar, BYGEM, Türk İşbirliği Kalkınma Ajansı, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile ilgili çalışmaları yürütecek."

MESCİD-İ AKSA'DAKİ GERİLİM

İsrail tarafından alınan tedbirler ve uygulanan kararlar bütün İslam dünyasında, insan haklarına inanan herkes tarafından büyük bir infiale yol açmıştır. Bu uygulama haksız ve hukuksuz bir uygulamadır, kabul edilemez. İsrail hükümetini bu uygulamaları derhal sonlandırmaya yetkililer davet etmiştir. Burası sadece Filistinlilerin değil, bütün müslümanların ortak kutsalıdır.

24 Tem 2017 - 20:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.