Başbakanlık imamı hakkında yakalama ve 16 Kaymakama gözaltı kararı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Başbakanlık imamı N.E. ile eşi S.E. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Başbakanlık imamı N.E. ile eşi S.E. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mülki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Başbakanlık imamı tespit edildi. Sağlık Bakanlığında memur olarak çalışan Ahmet kod adlı N.E. ile eşi S.E. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Başbakanlık imamı olduğu ileri sürülen N.E'nin çocuğunu okuldan alarak bir süre önce kayıplara karıştığı iddia edildi.

16 KAYMAKAMA GÖZALTI KARARI

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 100 ve 101. dönem kaymakamlar ile 102. dönem kaymakam adaylarına yönelik yürütülen soruşturmanın 99. dönem kaymakamlarına yönelik olarak derinleştirilmesi üzerine 16 kaymakama gözaltı kararı verildi, operasyon üst düzey bürokrata kadar uzandı.

Bu süreçte önemli soruşturmalara imza atan Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar'ın HSYK kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atanması dikkat çekti.

Öte yandan, eski Beytüşşebap Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe ve eşi Zeynep Güntepe'nin ise polis merkezinde sorgu işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

20 Oca 2017 - 16:14 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.