Bel ağrısından kurtulmanın pratik yolları

Günümüzün yaygın rahatsızlıklarından olan bel ve sırt ağrısı için de evde, kolayca yapılabilecek bazı yöntemler bulunuyor.

Neredeyse her hastalığın doğada şifası var. Tükettiğimiz gıdalar, içerisindeki maddeler sayesinde vücudumuza sayısız iyilikler yapıyor. Tabi buradaki önemli nokta neyin neye iyi geldiğini bilmek. Günümüzün yaygın rahatsızlıklarından olan bel ve sırt ağrısı için de evde, kolayca yapılabilecek bazı yöntemler bulunuyor. İşte bel ve sırt ağrısında uygulayabileceğiniz doğal tedaviler.

Isı sırt ağrıları için harika bir tedavidir. Sıcak su dolu şişeyi ağrılı bölgeye yerleştirebilirsiniz.

Her sabah bir bardak suya biraz bal karıştırıp içebilirsiniz.

Bir limonun suyunu biraz tuzla karıştırıp günde 2 defa içebilirsiniz.

C vitamini de ağrılarınızı azaltır.

Her sabah 2-3 diş sarımsak yemek ağrınızı rahatlatır.

Nane yağı ile de masaj çok faydalıdır.

Çiğ patatesi lapa şeklinde ağrılı bölgeye sürebilirsiniz.

27 Tem 2017 - 00:46 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.