Bilim Grubu Program ilavesi İşlemleri

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğü Bilim Grubu Program ilavesi İşlemleri

11052016-05257146-(copy).jpg
Haber albümü için resme tıklayın

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğü Bilim Grubu Program ilavesi İşlemleri:

Genel Müdürlüğümüze bağlı faaliyette bulunan özel öğretim kurslarında uygulanacak bilim grubu programlan ile özel temel liselerde lise ve dengi okul mezunlanna yönelik uygulanacak bilim grubu programlara ilişkin program ilavesi ve değişiklik başvurularını yapacak kurumlann, ilgi Yönetmeliğin 13 üncü maddesi 4 üncü ve 5 inci fıkraları (b) alt bentlerinde yer alan; "Program ilavesi ve değişiklik başvuruları her yıl Temmuz avının ilk iş gününe kadar yapılır. Bu tarihten sonra yapılan değişiklik başvurularına ilişkin onaylar ertesi öğretim yılından itibaren geçcıiidir." hükmü gereği 2016-2017 öğretim yılında eğitim verecek bütün kurumlann programlarının 1 Temmuzdan önce Genel Müdürlüğümüzce onaylanması gerekmektedir.

Konuyla ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesi ve ilinizde faaliyette bulunan ilgili kurumlara duyuru yapılarak gerekli tedbirlerin alınması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Kemal ŞAMLIOĞLU

Bakan a.

Genel Müdür V.

www.memurpostasi.com Özel haber

17 May 2016 - 02:28 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.