Bu bölgede yaşayanlar dikkat! Kar yağışı geliyor 11 Ekim 2017 Çarşamba

Yapılan son değerlendirmelere göre yurtta hava durumu bugün şöyle.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurtta hava durumu bugün şöyle.

Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Muş, Bingöl çevrelerinin sağanak yağışlı, bu sabah saatlerinde Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı , Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege'nin güneybatısında kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 18

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 23

İzmir: Az bulutlu 25

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 22

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 29

Antalya: Az bulutlu 28

Samsun: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

Trabzon: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 16

Erzurum: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, yüksekleri yer yer karla karışık yağmurlu 13

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 25

11 Eki 2017 - 10:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.