Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünden:

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünden:

Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarında açık bulunan kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Müracaat süresi ilanın yayını tarihinden itibaren 15 gündür. Yardımcı Doçent kadroları için ilgili Fakülte Dekanlıkları ile Yüksekokul Müdürlüklerine, Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat dilekçeleri ekinde;

1 - T.C. Kimlik No'larını gösterir beyanlarını,

2 - Tüm diplomalarını veya öğrenim durumlarını gösterir belgelerinin onaylı sureti,

3 - Üç adet fotoğraflarını,

4 - Başvuracak adayların başvuru formunu (http://w3.beun.edu.tr/ adresinden temin edilecektir.)

5 - Üniversitemizin http://personel.beun.edu.tr/ilkeler sayfasında yayınlanmış olan Üniversitemiz Birimlerinde Profesör Doçent ve Yardımcı Doçent Kadrosuna Atanma İlkelerinde yer alan formları,

6 - Profesör kadrosuna müracaat edenlerin 6 (Altı) nüsha halinde, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosuna müracaat edenlerin 4 (Dört) nüsha halinde

a) Özgeçmişlerini,

b) Yayın listelerini,

c) Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyaları ile birlikte

müracaat etmeleri ilan olunur.

NOT:- Müracaat edenlerin üniversitemiz http://personel.beun.edu.tr/ilkeler sayfasında yayınlanmış olan "Üniversitemiz Birimlerinde Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent Kadrosuna Atanma İlkeleri"nde belirtilen şartları sağlamış olmaları,

- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranların müracaat dilekçelerinde yabancı dillerini belirtmeleri gerekmektedir.

- Yurtdışından alınmış Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

- Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi yukarıdaki belgelerden bir tanesinin eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

ANABİLİM DALI

Profesör

Doçent

Yrd. Doç.

AÇIKLAMA

TIP FAKÜLTESİ

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ

1

Beyin Cerrahisi alanında doçentlik belgesine sahip olmak, Deney hayvanlarında beyin zarı altında kanama oluşturarak apoptoz ve hücre nekrozuna yönelik çalışması olmak

GENEL CERRAHİ

1

Genel Cerrahi alanında doçentliğini almış, akut gastrik lezyon üzerine CoQ10'nun gastroprotektif etkilerine yönelik deneysel çalışması olmak.

ÜROLOJİ

1

Laporoskopik ürolojik deneyimlerine yönelik çalışması olmak vefleksible üreterorenoskopi belgesi olmak.

İÇ HASTALIKLARI

1

İç Hastalıkları uzmanlık belgesi sahibi olmak, kronik aktif hepatit B virüs enfeksiyonlu hastalarda periferal kan lenfosit dinamikleri ve viralkinetikleri alanında çalışması olmak

İÇ HASTALIKLARI

1

İç Hastalıkları uzmanlık belgesi sahibi olmak, peritoneal diyaliz hastalarında metaboik sendrom ve inflamasyon arasındaki ilişkiye yönelik çalışması olmak.

KALP VE DAMAR CERRAHİSİ

1

Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık belgesi sahibi olmak, karotis arter darlığı olan hastalarda iskemik atak açısından bir belirteç olarak ortalama trombosit hacmine yönelik çalışması olmak

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETİMİ

1

Beden Eğitimi ve Spor anabilim dalında doktora yapmış olmak. Egzersizin serum ghrelin ve leptin seviyelerine etkisi alanında çalışma yapmış olmak.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ

1

Türkiye Cumhuriyeti Tarihi anabilim dalında doktora yapmış olmak. Cumhuriyet Dönemi üzerine çalışmalar yapmış olmak.

UYGULAMALI MATEMATİK

1

Uygulamalı Matematik anabilim dalında Doçent unvanını almış olmak. Ultrahiperbolik Türden Kısmi Türevli Denklemler için Ters Problemler alanında çalışmalar yapmış olmak.

NÜKLEER FİZİK

1

Nükleer Fizik anabilim dalında Doçent unvanını almış olmak. Nükleer Fizikte denge öncesi nükleer reaksiyonlar konusunda çalışma yapmış olmak.

BOTANİK

1

Botanik anabilim dalında Doçent unvanının almış olmak. BriyofitSistematiği ve Biyomonitoring konularında çalışma yapmış olmak.

GENEL SOSYOLOJİ VE METODOLOJİ

1

Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında Doçent unvanını almış olmak. Çocukluk Sosyolojisi ve Türkiye'de Çocuk İmgesinin değişimi, Çocuğun Özne Oluşu, Farklı Çocukluklar alanında çalışmalar yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

MUHASEBE VE FİNANSMAN

1

Şirketlerde yönetim satın almaları konusunda doktora yapmış olmak.

KENTLEŞME VE ÇEVRE SORUNLARI

1

Kent mekanı, kentsel gelişim ve yerel ekonomik kalkınma ilişkileri üzerine çalışma yapmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

KONSTRÜKSİYON VE İMALAT

1

Makine Mühendisliği alanında Doçentlik belgesine sahip olmak.Elektriksel Kıvılcımla İşlenmiş Yüzeyler konusunda çalışmalar yapmış olmak.

KONSTRÜKSİYON VE İMALAT

1

Makine Mühendisliği alanında doçentlik belgesine sahip olmak, Halat Ömrüne Etki Eden Parametrelerin Teorik ve Deneysel İncelenmesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

ZONGULDAK SAĞLIK YÜKSEKOKULU

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ

1

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği’nde doktora yapmış olmak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Doçentlik belgesine sahip olmak, Akut Lenfoblastik Lösemili Çocuklarda Fiziksel Egzersizin Etkileri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

13 May 2016 - 07:08 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.