Bylockçu doktor, mühendis ve öğretmen...

FETÖ'nün üst düzey isimleri ile irtibatı olan Bylock kullanıcısı 53 şüphelinin yakalanması için İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı.

Kaçakçılık Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi 53 şüpheli belirledi. Aralarında, mühendis, doktor, öğretmen, mimarların bulunduğu şüphelilerin örgütün üst yönetimiyle irtibatlı olduğu tespit edildi.

Örgütün kriptolu yazışma programı Bylock kullanıcısı olan şüphelilerin yakalanması için bu sabah eş zamanlı operasyon başlatıldı. Kaçakçılık Polisi, İstanbul, İzmir, Samsun, Aydın Balıkesir'deki 70 adrese girdi.

İstanbulda gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer 4 ilde yakalanan şüphelilerin de İstanbul'a getirileceği bildirildi.

KAYNAK HÜRRİYET

17 Eki 2017 - 11:11 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.