Çankaya’da 9. Sınıf Etüt Programı İle Başarıyı Yakalayın!

Çankaya 9. Sınıf etüt programı içinde İngilizce 3 saat, speaking 1 saat, fizik ve matematik ikişer saat, kimya bir saat olmak üzere dersler bulunmaktadır. Perşembe ve Cuma günleri dokuzuncu sınıflar ile ders yapılmaktadır.

Derslerde anlatılan konular daha sonra tekrar edilmezse pekiştirme yapılamaz. Bu yüzden verilen konuların daha iyi pekişmesi için etüt programına katılmak çok faydalı olmaktadır. Bu esnada hem ödevler bitirilir hem de yapılan örnekli anlatım ve alıştırmalarla konular daha anlaşılır hale gelmiş olur. Çankaya lise etüt merkezi arayışında olan ailelerin doku okulların etüt merkezine çocuklarına gönül rahatlığı ile verebilirler. Referansı başarılı öğrencileri olan bu kurum, öğrencileri için her zaman daha iyisini hedeflemektedir. İşinde uzman eğitim kadrosu ile çalışan bu merkezde yoğun şekilde öğrencilerle ilgilenilmektedir. Bu sayede aynı zaman öğrencinin üniversite sınavına da hazırlanması sağlanmaktadır.

Çankaya 9. Sınıf etüt programı içinde İngilizce 3 saat, speaking 1 saat, fizik ve matematik ikişer saat, kimya bir saat olmak üzere dersler bulunmaktadır. Perşembe ve Cuma günleri dokuzuncu sınıflar ile ders yapılmaktadır. Bu sayede öğrencilerin eksikleri giderilerek derse hakim olmaları sağlanmaktadır. Aksi takdirde anlaşılmadan geçen konular daha sonraki konuların da anlaşılmamasına neden olmaktadır. Çankaya etüt merkezi için araştırıldığında doku okullarının onuncu sınıflar için kusursuz bir etüt programı yaptığı görülmektedir. Onuncu sınıflar için matematik dört, fizik, kimya ve İngilizce için ikişer saat olarak haftada on saat ders görülmektedir. Onuncu sınıfta etüt için öğrencilerin en çok zorlandıkları dersler seçilerek etüt programı oluşturulmuştur.

Çankaya lise etüt merkezi için genellikle bu dersler için başvuru yapılmaktadır. Etüt programı sayesinde sayısal dersler öğrenci için artık sorun olmaktan çıkmaktadır. Öğrencilerin lisede başarı puanlarının yüksek olması üniversiteye girmeleri için önemlidir. Bu yüzden diğer öğrencilerden önde olmaları için ders notları yüksek olmak zorundadır. Çankaya etüt merkezi için doku okulları üniversite hedefinden yola çıkarak öğrencilerin ders notlarının yüksek olmasına yönelik etüt programı oluşturmaktadır. Çankaya 9. Sınıf etüt programına katılan öğrencilerin notlarının çok yükseldiği görülmektedir. Homojen bir çalışma ortamında konular eksiksiz bir şekilde anlatılmaktadır.

Öğrenciler aynı zamanda onuncu sınıfa da hazırlık yapmaktadır. Doku okulları etüt programında onuncu sınıf öğrencilerinin ders notlarının gözle görülür derecede artmasına yönelik yapılan etüt derslerinde büyük oranda başarı sağlanmaktadır.

18 Eki 2017 - 23:18 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.