Cezaevindeki FETÖ'cülere suikast iddiası!

Sincan Cezaevinde şu anda çok önemli ve kritik bir operasyon yapıldığı iddia edildi.

Gelen son dakika haberlere göre FETÖ'cü gardiyanlar içeri silah sokarken suçüstü yakalandı. Bu silahların Sincan cezaevinde tutuklu olan darbecilere yönelik kullanılacağı söyleniyor. İddialara göre FETÖ örgütü içeri alınan üyelerini susturmak için harekete geçti.

SİNCAN CEZAEVİNDE FLAŞ İSİMLER VAR

Marmaris'e Erdoğan'ı öldürmeye giden suikast timinden darbenin başı olduğu öne sürülen Akın Öztürk'e kadar bir çok flaş isim bu cezaevinde bulunuyor. Dahası da FETÖ itiraflarında bulunan askerler de Sincan'da. Bunlar arasında FETÖ'cü olduğunu ve Genelkurmay Başkanlarını dinlediğini itiraf eden Hulusi Akar'ın yaveri de bulunuyor.

50 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Sincan Cezaevinde FETÖ'cü olduğu belirlenen 76 gardiyan için gözaltı kararı çıkmıştı. Bu gardiyanlardan 50'si gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin odalarında ve araçlarında yapılan aramalarda bazı dokümanlar ile bilgisayarlara da el konulmuştu.

03 Ağu 2016 - 15:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.