CHP çadırında ne yaşandı! İşte o diyaloglar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret ettiği 'hayır' çadırında görevli Cağlar Coşkun, yaşanan diyalogları anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkünden ayrılıp Atatürk Havalimanı'na giderken konvoyunu durdurdu. Sarıyer Hacıosman metro istasyonu girişinde kurulan 'evet' çadırını ziyaret eden Erdoğan, ardından davet üzerine hemen yan taraftaki 'hayır' çadırına uğradı. Çadırdaki görevlilerle sohbet eden Erdoğan daha sonra Sarıyer'den ayrıldı.

"EN AZINDAN BİR SUYUMUZU İÇİN"

Erdoğan'ın ziyaret ettiği 'hayır' çadırında görevli Çağlar Coşkun, o an yaşananları anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'evet' çadırını ziyaret ettiğini söyleyen Coşkun. "Çıkmak üzereyken kendisine bir çay ikram etmek istediğimizi söyledim. Kendisi zamanının olmadığını söyledi. Ben de 'en azından bir suyumuz için sayın Cumhurbaşkanım' dedim.

"NEDEN SİZ HAYIR DİYORSUNUZ"

Bayan arkadaşlarımızın bir tanesinin sorduğu soru üzerine 'neden siz hayır diyorsunuz' dedi. Bayan arkadaşımız da kendisini yeterince güvende hissetmediği için 'hayır' diyeceğini söyledi. Bir cumhurbaşkanının vermesi gereken doğal ve mantıklı bir cevap verdi. Suyunu içti aramızdan ayrıldı" diye konuştu.

BEKLİYORDUK

Cumhurbaşkanı'nın sürpriz ziyaretinin kendisini şaşırtmadığını söyleyen Coşkun, "Tarabya'daki köşkünden bir gün buraya mutlaka uğrayacağını bekliyorduk. Çünkü güzergahı üzerindeydi" ifadelerini kullandı.

28 Mar 2017 - 15:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.