CHP’li vekillerden KHK eylemcilerine destek "Volta"lı destek

Ankara'da CHP'li milletvekilleri, haklarında tutuklama kararı verilen Semih Özakça ve Nuriye Gülmen'e destek için basın açıklaması yaptı.

Başkent'te CHP'li bazı milletvekilleri, OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lar ile ihraç edildikleri gerekçesiyle açlık grevine başlayan ve haklarında tutuklama kararı verilen Semih Özakça ve Nuriye Gülmen'e destek amacıyla Yüksel Caddesi'ne gelerek basın açıklaması yaptı. Vekiller adına bir konuşma yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "OHAL'de volta atıyoruz" diyerek, vatandaşları volta atmaya davet etti.

Basın açıklamasının ardından slogan atan 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan çağrının ardından Güvenpark'a geçen vekiller burada volta atma eylemi yaptı.

25 May 2017 - 22:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.