Cizre'de roketatarlı saldırı: 2 şehit

Cizre'deki operasyonda 1 askerle 1 polis memuru şehit oldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 güvenlik görevlisi daha şehit oldu.

İlçede terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan ''Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu'' sürüyor.

Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile bir polis memuru ağır yaralandı.

Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis ve asker, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte devam eden operasyonlarda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 güvenlik görevlisi daha şehit oldu.

Sabah saatlerinde planlı bir operasyon için harekete geçen güvenlik kuvvetleri, bir bodrumda yaralı olduğu iddia edilen teröristleri almaya giderken roketli saldırıya uğramış ve 3 polis, 2 uzman çavuş olmak üzere 5 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, öğle saatlerinde Cudi Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan 1 polis ve 1 asker kaldırıldıkları hastanede şehit olmuştu. Akşam saatlerinde teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi daha kurtarılamayarak şehit düştü.

Cizre ilçesinde bugün yaşanan çatışma ve saldırılarda şehit olan güvenlik görevlisi sayısı 3'e yükselirken, Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada operasyonlarda 3 teröristin silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiği bildirildi.

31 Oca 2016 - 23:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.