Danıştay, 1709 Şube Müdürü Atamasının Yürütmesini Durdurdu

Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası (METE-SEN) Danıştay nezdinde açmış olduğu davada Danıştay 2. Dairesi 01/12/2016 tarihinde Yürütmeyi Durdurma Kararı vererek 1709 Şube Müdürü atamasını Genel olarak bir kez daha iptal etmiş oldu.

metesen-yd-danistay2_sayfa_1.jpg
metesen-yd-danistay2_sayfa_3.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı 1709 Şube Müdürü atamasında önemli bir gelişme daha yaşandı. Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası (METE-SEN) Danıştay nezdinde açmış olduğu davada Danıştay 2. Dairesi 01/12/2016 tarihinde Yürütmeyi Durdurma Kararı vererek 1709 Şube Müdürü atamasını Genel olarak bir kez daha iptal etmiş oldu.

Şimdi gözler MEB'de bu kez hangi bahanelerle hukuku arkadan dolanacaklar? Merakla izliyoruz.

İŞTE DANIŞTAY KARARI:

15 Mar 2017 - 23:32 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

02

güven güzel - Mahkemeler durdurma kararı vermekten yoruldu, ama adalet , hak, hukuk kavramını dillerinden düşürmeyenler hala ortada bir mahkeme kararı yok diyorlar. Mahkemelerin verdiği bu kararlar iptal kararı değilmiş büyüklerimize göre. şimdi refarandurumda madur olanlar ve bu maduriyeti bilen eğitim camiası evete iptal kararı veririse bunun sorumlusu kimler olacaktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 23:32