Darbe Komisyonunda Kışanak'ı sıkıştıran soru

FETÖ'nün hain girişimini araştıran darbe komisyonunda gergin anlar yaşandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimine ilişkin kurulan komisyonu bilgilendirmek için TBMM'ye gitti. HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de Kışanak'a eşlik etti.

Kanlı darbe girişimiyle ilgili soruların yöneltildiği Kışanak, CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın sorduğu soru üzerine birden kızdı.

EKREM DUMANLI GÖRÜŞMESİ

Gültan Kışanak'ın FETÖ'nün medya tetikçisi Ekran Dumanlı ile yaptığı görüşmeyi hatırlatan Çıray, "Görüşmede Ekrem Dumanlı size PKK'ya sızan MİT elemanlarının listesini mi verdi?" dedi.

GERGİN ANLAR

CHP'li vekilin bu sorusundan sonra ortalık bir anda karıştı. Soruya oldukça sinirlendiği gözlenen Kışanak'a, Sırrı Süreyya Önder de destek oldu. Gerginliğin artması üzerine komisyon başkanı tartışmaya müdahale etti.

25 Eki 2016 - 17:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

Emine - Söylenecek o kadar söz varki o kadar atanmak için neden var ama mecal kalmadı...

Tebrikler devlet büyükleri sizin tarım politikanız anca sözde kalır...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 17:18