Darbenin ipucunu dişçisine vermiş

Darbecilerin başını çeken Akın Öztürk'ün bir ay önce dişçisine darbenin sinyalini verdiği ortaya çıktı.

Yeni Asır, darbe girişiminin planlayıcıları ndan olan YAŞ üyesi Akın Öztürk'ün tüm dişlerini yaptırttığı dişçisine "acele et 1 ay sonra kameraların karşısına çok çıkacağım" dediğini yazdı.

Yeni Asır gazetesinde Şebnem Bursalı'nın yazısındaki o bölüm:

Albaylıktan emekli olmuş çok eski bir dostumla da buluştuk kısa Ankara ziyaretimde. Çok ama çok ilginç bir detayı paylaştı benimle. Alçak darbe girişiminin başı olarak kabul edilen ve darbe başarılı olsa idi Genel Kurmay Başkanı olacağı beklenen YAŞ Üyesi Akın Öztürk'ün darbe planladıklarının işaretini "diş"ten verdiği ortaya çıktı. Şöyle ki; Öztürk 1 buçuk ay önce Genel Kurmay'ın dişçisine gider ve 13 dişi yapılacaktır. Hem kaplama hem implant epey işi vardır.

Subay olan askeri diş hekimi kendisine: "Efendim hayli yorucu bir süreç olacak epey iş var o yüzden çok fazla sıkıştırmayalım birkaç aya yayalım" der. Çünkü 1 ay sonra yani Ağustos'taki şurada emekli olacaktır Öztürk, ama nasıl olsa general olduğu için ha görevde ha emekli fark etmez ona aynı kalitede sunulacaktır hizmet.

Çünkü bu devlet, kendi içinden yetiştirdiği ve general rütbesine kadar getirdiği kişiye, ölene kadar tüm ailesiyle birlikte en üst düzeyde hizmet vermeye devam eder. Diş hekiminin bu uyarısına karşın Öztürk der ki;

"Hayır hepsini birden 1 ay içinde bitir. 1 ay sonra kameralar karşısına daha çok çıkacağım. Düzgün çıkayım" der!!!

Tabii, bu sözünü ne sorgulayabilir astı konumundaki diş hekimi ne de soru sorabilir.

Ama kafasına takılır.

Her ne kadar korkak fareler gibi savcılığa verdiği ifadede, ben bir şey yapmadım deyip herşeyi inkar etse de; bu tek anekdot bile bu rütbeli alçağın, milli iradeye karşı neler planladıklarını ortaya koymaya yetiyor...

21 Tem 2016 - 14:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.