-

Davutoğlu, Dağ Hudut Karakolu'nda

Davutoğlu, Dağ Hudut Karakolu'nda

mask

Davutoğlu, Dağ Hudut Karakolu'nda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye sınırındaki Kilis'in Elbeyli İlçesi'ne geldi. İlçede bulunanlarla sohbet eden ve güvenlik güçlerine destek isteyen Başbakan Davutoğlu, IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu'nda da incelemelerde bulundu.
2/13
mask
Davutoğlu'na ziyaretinde İçişleri, Milli Savunma ve Maliye Bakanları, eski Bakan Efkan Ala ile Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Özel'in bu ay ortasında görevini devredeceği Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar da eşlik etti. Davutoğlu'nun ziyareti IŞİD'le mücadelede önemli bir mesaj olarak da algılandı.
3/13
mask
Başbakan Davutoğlu öğle saatlerinde Başbakanlık'a ait özel uçakla Gaziantep Havalimanı'na geldi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve yetkililer tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu daha sonra karayoluyla Kilis'in Elbeyli İlçesi'ne hareket etti.

09 Ağu 2015 - 00:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.