Davutoğlu: Dokunulacak! Hiçbir yere kaçamazlar!

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Davutoğlu, dokunulmazlıklar konusunda 'teröre destek verenlere mutlaka dokunulacak' dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

7 Haziran sonrasında 'AK Parti'nin sonu geldi' diye sevinç çığlıkları atanları hatırlayınız. Siyasetin üzerinde yeniden vesayet hesapları yapılabileceğine seviniyorlardı. Biz dik durduk, heveslerini kursaklarında bıraktık.

Bir araya gelmesi imkansız terör örgütleri eşzamanlı olarak harekete geçtiler. Bizi 78 milyonluk aile yapan birliğimize saldırdılar. 'Türkiye sahipsiz değildir, terör örgütlerinin bu ülkeyi esir almasına izin vermeyiz' dedik. 1 Kasım'da milletin oylarıyla destan yazdık. Bunu sizler başardınız, bizler başardık.

"BİRİLERİ İFTİRA VE KUMPASLARLA UĞRAŞIRKEN..."

Bizler küresel güçlerin çakma yerli versiyonlarına asla pabuç bırakmayacağız.Bu hareketin en önemli özelliği yerli ve milli olmasıdır.

Birileri iftira ve kumpaslarla uğraşırken, biz milletimize hizmet için koşturuyoruz. Her hafta başka bir ilde onlarca açılış yapıyoruz.

MUTLAKA DOKUNULACAKTIR! HİÇBİR YERE KAÇAMAZLAR

Dokunulmazlık konusunda mangalda kül bırakmayanlar şimdi milletvekillerimize saldırıyor. Terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar.

03 May 2016 - 12:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.