Ders Kitabında Başörtüsü Skandalı

Ortaokul 7.Sınıf Türkçe Ders Kitabında başörtüsü skandalı daha yaşandı.

dmbkxytx0aaqpb7.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Ortaokul Türke Ders Kitabında başörtüsü skandalı daha.

Milat gazetesi yazarı Ufuk COŞKUN'un deşifre ettiği hatada Ortaokul 7.sınıf Türkçe Ders kitabından Resin içerisisnde başörtülü bayanlarla ilgili kullanılan resimler tepki çekti.

COŞKUN sosyal medya hesabındna yaptığı açıklamada;"Siz hiç şu arkadaki resimde görüldüğü gibi başını örten birini gördünüz mü?(7.Sınıf Türkçe) Rica ederim, bu milletle dalga geçmeyin artık!" dedi.

İşte Başörütlü kadınları hafife alan o skandal resim ;

14 Eki 2017 - 00:17 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

05

er - kulağın açık olması çok saçma

hani güzel bir görüntü de değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 00:17
04

ŞULE DİZDAR - nesi skandalmış bunun başörtüsü kültürümüzün bir parçasıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 00:17
03

Hidayet - Çok doğru tespit. Saçı açık göstermeye alıştırdılar. Şimdide kulağı açık başörtülü kadın imajı vererek müslümanlarla dalga geçiyorlar. Ne çok fetöcü varmış, Allah belalarını versin .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 00:17
02

Büşra Nur Heyheyli - Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 00:17
01

Ahmet - Olayı abartmayin. Başı kapali ama basin aşağıda kalan bölümü açık kadinlardan daha sıkıştırılmış elbise giyen binlerce kadin var. O resimdeki çok daha edepli. Yazar boylesini gordunuz mü diyor. Cok daha beteri var. Kafayı kuma sokmayalim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 00:17