Devlet Bahçeli'den MHP'li muhaliflere olay sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği kurultay kararı hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP içindeki muhalefetin olağanüstü kurultay talebi ve mahkemenin kurultay kararı hakkında son dakika açıklamalarda bulundu.

MHP'nin "ayak oyunlarına, sinsi operasyonlara ve ahlaksız tuzaklara" hazırlıklı olduğunu belirten Devlet Bahçeli, 47 yıllık birikimle MHP'nin her musibeti def edecek cesarette bulunduğunu söyledi.

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kurultay kararı ve ardından atanan kayyum heyeti hakkında açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Türkiye'nin üzerinde hesap ve hevesleri olan mihrakların bizimle karşı karşıya gelmesi normaldir, beklenmelidir. MHP ile ters düşmesi ise olağandır aksi takdirde bizden şüphe duyulmalıdır. Her zaman söyledim, biz oranlarda değil gönüllerdeyiz, yüzdelerde değil Türklüğün yüz akıyız." dedi.

"KİMİSİ OKYANUS ÖTESİNE BAĞLANMIŞ, KİMİSİ DE..."

MHP Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ'ın ismini vermeden muhalif kesimi eleştiren Bahçeli, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Biliyorsunuz 1 Kasım'dan sonra fırsatı ganimete çevirmeye kalkan bazı isimler MHP’yi içten kemirmenin, çökertmenin arayış ve sevdasına kapıldılar. Neymiş, her şeye hayır demişiz, iktidarı elimizin tersiyle itmişiz, paradigma değişmeli, büyük kurultay toplanmalıymış. Yönetim değişirse iktidar yakınmış. Aday olamayan, olsa da seçilemeyen, olsa da sorumluluk alamayan kim varsa aynı mevzide toplanmıştır. Kimisi okyanus ötesine bağlanmış kimi başka kalemşörlerle yan yana olmuştur.

"40 FIRIN EKMEK YESELERDE TANZİM EDEMEYECEKLER"

Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim değerlidir, hepsinin iradesine saygı duyuyorum. Anlamadığım, ön plandaki çığırtkanlar MHP’yi bir plan çerçevesinde pasif hale getirmek isteyenlerdir. 40 fırın ekmek yeseler, ağızlarıyla kuş tutup dağları titretseler, yine de MHP’yi istedikleri gibi tanzim edemeyeceklerdir. Ama ağızlarıyla kuş tutsalar da dağı titretemeyenler MHP'yi tanzim edemeyecekler. Çünkü bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğrulmuştur ve ülkü sancağı emin ve ehil ellerdedir. Çünkü bu dava var olmanın bedelini çileyle, mahkumiyet ve yokluklarla ödemiş, ülkü fidanı bu sayede çınarlaşmıştır.

"BİZİM PARALELE TESLİM EDECEK BİR PARTİMİZ YOK"

Sonunda olan olmuş ve MHP mahkemeye verilmiştir. Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi kararını açıklamış, 3 kişilik kayyum heyetini atamış ve sözde kurultayın önünü açmıştır. Adil ve bağımsız olması şartıyla hukuka hürmet ederiz. Bundan sonra da sırayı Yargıtay safhası açıklacak temyiz işlemi yapılacaktır. Bize AK Parti'nin bastonu diyenler şimdi ne diyecek? Hangi bahaneyi üreteceklerdir? Hangi mahkemenin lehimizde karar vermesi için gerekli girişim ve teşebbüslerde bulunmuştur. Bu ucubeler başka kapılarda gezip de nereye gitmiştir. Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.

"NE YAŞADIYSANIZ MÜSTAHAK"

"Olağan takvimi beklemek yerine olağanüstü kurultay beklemekte samimiyet aramamalıyız. Şimdiden yapay bayram havalarına tevessül edenleri tek tek fark ediyorum. MHP'ye nüfus etmek isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının paralel artıklarının mutluluğunu da izliyorum. Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyamet koparan zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşadıysanız müstahaktır. Bunlar ikiyüzlüdür.

"BUNLAR DİNİ PARAYA DÖNÜŞTÜREN ABD'NİN KUKLASI"

Bunlar dini paraya dönüştüren ABD'nin kuklası, islamiyetin yüzkaralarıdır. Kimse boşuna heveslenmesin. Bulanık suda balık avlamasın. Bizde tertiplere tamam diyecek acziyet yoktur. Türkiye'nin onca gündemine rağmen tartışmaların odağında MHP'nin yer alması partimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.

"ANKARA - WASHİNGTON - PENSİLVANYA"

Ankara, Washington, Pensilvanya arasında MHP düşmanlığının üçgeni kurulmuştur. Kurultay tavirleri kılığında işbaşındalar. MHP'yi geçmişte harekete geçirmek isteyen grup başarısızlığa uğramıştır."

12 Nis 2016 - 12:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

hoca - kıvırma..çamur atma paralel vb. diyerek..erkek gibi mücadele et...babanın koltuğu değil o koltuk..kaybediyorsun 14 seçim geçti hala kaybediyorsun..MHP ye oy verenlere sor araştır.çoğu vazgeçti benim gibi..artık sen durdukça oy vermeyeceğiz...ne olur yeter de..ve git...seninle olmuyor..son kullanma tarihin geçti...içişleri bakanı dahi sana aldığın oy kadar konuş demişti..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 12:31