Dişçide kaptığı enfeksiyon hayatını karattı!

Tom isimli adam, dişçide enfeksiyon kapınca yüzünün, kollarının ve bacaklarının yarısından oldu. Kan zehirlenmesi geçiren adamın hayatı film oluyor.

Dişçide diş etlerine yapılan basit bir iğneden sonra Tom Ray isimli adamın hayatı tam bir kabusa döndü. The Sun internet sitesinde yayınlanan habere göre enfeksiyon kapan Tom, kan zehirlenmesiyle karşı karşı kalınca ciddi önlemler alınması gerekti.

''UYANDIĞIMDA KARIMIN KİM OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORDUM''

3 ay boyunca düzenli olarak operasyonlar geçiren Tom, komadan uyandırıldı ancak bu sadece başlangıçtı. Enfeksiyonun yayılmasını önlemek için Tom'un dudakları, burnu, kollarının ve bacaklarının yarısının alınması gerekiyordu. 2. çocuklarına 9 aylık hamile olan karısı Nic'in izniyle operasyonlar gerçekleştirildi. Ancak daha önce mutlu bir baba olan Tom, depresyona girerek başka bir adama dönüştü. 54 yaşındaki Tom, The Sun'a yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: "Uyandığımda kafam karmakarışıktı. Karımın kim olduğunu bile bilmiyordum. Nic, kendini, kızımızı ve ben komadayken dünyaya gelen oğlumuzu tekrar tanıştırdı. Tanışma hikayemizi tekrar tekrar anlattı."

''BU BENİM BABAM DEĞİL''

1999 yılında hastanede kaldığı 9 ay boyunca 2 yaşındaki kızı "Bu benim babam değil." diye tepki gösterek Tom'u görmeyi reddetti. Tom eskiden anlattığı şeyleri anlatarak babası olduğunu göstermeye çalıştıysa da işe yaramadı. Birlikte yeni bir eve taşınmalarına rağmen Tom'un depresif davranışları karısını da olumsuz etkileyince Nic çocuklarla beraber evi terk etti. Ancak daha sonra çocukları için geri döndü.

HAYATI FİLM OLUYOR

Şimdi bir çağrı merkezinde çalışan 54 yaşındaki adam, antidepresan kullanmayı bıraktı. Ancak hala zaman zaman panik atak geçiriyor. Tom ve eşi Nic'in dikkat çekici hikayesi "Starfish" isimli filmle beyaz perdeye aktarılacak. 28 Ekim'de vizyona girecek filmin başrolünde "Downtown Abbey" dizisiyle tanınan Joanne Froggatt oynuyor.

19 Eki 2016 - 14:40 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.