Doğalgaz'a indirim geliyor

Enerji Bakanı Berat Albayrak, doğalgazda önümüzdeki dönemde indirim için çalıştıklarını söyledi.

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Albayrak, "Önümüzdeki dönemde doğalgazda indirim yapmak için çalışıyoruz" dedi.

Albayrak, "Enerji fiyatlarındaki düşüşü bir indirim olarak yansıtmak üzere çalışmalara başladık" diye devam etti.

Doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin bir soru üzerine Albayrak, "Doğalgazda ciddi artışlar yaşandı. Türkiye gaz fiyatlarının artışlarından dolayı ciddi bir maliyetle karşı karşıya kaldı. Hükümet olarak artışları uzun süre sübvanse ettik. Vatandaşlarımıza yansıtmadık. Uzun yıllar zarar ettik. Önümüzdeki dönemde bırakın zammı, önümüzdeki yıl içerisinde kısa bir dönem içerisinde, enerji fiyatlarındaki düşüşü tüketici üzerinde bir indirim yansıtmak üzere çalışmaya başladık şimdiden" diye konuştu.

27 Oca 2016 - 15:35 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Çalışmayın, hemen indirin, memura verilen zamlar, misliyle gitti zaten, siz çalışana kadar vatandaşın cebinde kuruş para kalmayacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 15:35