Doku Eğitim Kurumları Yaz Kursu

Öğrencilerimizin yaz tatillerini dil öğrenimi, sanat ve spor ile DOKUduğumuz programımızı anlatmak için sizleri kurumumuza bekliyoruz.

Doku Eğitim Kurumları Yaz Kursu

Değerli Anne- Babalar;

Bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. Öğrencilerimiz büyüyorlar. Bilim ve teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişiyor. Öğrencilerimizi bu gelişmelere adapte etmek ve akademik başarılarını arttırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizlere yaklaşık 10 yıldır Cevizlidere Gelişim Eğitim Kurumu adı altında hizmet vermekteyiz. Bundan sonraki süreçlerde hizmetlerimiz kurucusu olduğumuz Özel Doku Eğitim Kurumları adıyla ve daha zengin bir içerikle devam edecektir. Özel Cevizlidere Gelişim’den aldığımız güç ve edindiğimiz tecrübe ile yolumuza Doku Eğitim Kurumları markasıyla devam ediyoruz.

Özel Cevizlidere Gelişim ile her yıl düzenlediğimiz yaz programımızı Doku markasının enerji ve dinamizmiyle daha da geliştirdik ve zenginleştirdik.

Yaz Dönemi programımız Öğrencilerimiz için İngilizce, sanat ve spor aktiviteleriyle dolu bir şekilde planlanmıştır.

Öğrencilerimizin yaz tatillerini dil öğrenimi, sanat ve spor ile DOKUduğumuz programımızı anlatmak için sizleri kurumumuza bekliyoruz.

2017 YAZ DÖNEMİ PROGRAMLARIMIZ

1.DÖNEM = 3 TEMMUZ - 28 TEMMUZ – 4 HAFTA

2.DÖNEM = 31 TEMMUZ – 25 AĞUSTOS – 4 HAFTA

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA

09.30 –11.00

ya da

11.30 – 13.00 *

İNGİLİZCE

2 DERS

İNGİLİZCE

2 DERS

İNGİLİZCE

2 DERS

İNGİLİZCE

2 DERS

İNGİLİZCE

2 DERS

13.00 – 14.00

ÖĞLE ARASI - YEMEK

14.00 – 17.00

YAZ OKULU AKTİVİTELERİ

YÜZME

YAZ OKULU AKTİVİTELERİ

YÜZME

AÇIK ALAN AKTİVİTELERİ

17.00 – 18.30

YAZ OKULU AKTİVİTELERİ

YAZ OKULU AKTİVİTELERİ

* İngilizce ders saatleri programdan önce yapılacak seviye belirleme sınavının ardından belirlenecektir.

- Yaz döneminde üç farklı program ile öğrencilerimizle buluşuyoruz.

- 7- 14 yaş aralığındaki öğrencilerimiz için 2 farklı dönemden oluşan İngilizce öğrenim temelli programlarımıza öğrencilerimiz bir dönem ya da iki dönem katılabilirler.

1) İngilizce Programı

Haftada 5 gün, günde 2 ders öğrencilerimizin İngilizce Seviyelerine göre oluşturulmuş sınıflarda 2 dönemden oluşan toplam 8 haftalık bir programdır.

7- 14 yaş arasında öğrencilerimizde oluşan sınıflarımızın nüfusu en fazla 12’dir.

Türk ve farklı milletlerde öğretmenler ile sadece dil bilgisi değil okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmeye yönelik dili bir ders değil bir beceri olarak gördüğümüz ve kazanmaya çalıştığımız farklı bir program.

2) İngilizce ve Yüzme Programı

Haftada 10 derslik İngilizce Programına ek olarak haftada iki gün beden eğitimi öğretmeni ve yüzme antrenörü eşliğinde öğrencilerimizin yüzme eğitimi verilen programdır.

3) Yaz Okulu Programı

Hafta içi beş gün 09:30 – 18:30 saatleri arasında öğrencilerimizin İngilizce eğitimi ve sanat ve spor aktiviteleri ile yaz döneminde tüm günlerini etkin ve eğlenceli geçirebilecekleri bir program.

YAZ OKULU AKTİVİTELERİ

✔ 09.30 – 18.30 Saatleri Arasında

✔ Koordinasyon Parkuru

✔ Açık Alan Aktiviteleri

✔ Öğle ve Ara Öğün Yemeği

✔ El Beceri Aktiveleri

✔ Drama Dersleri

✔ Voleybol

✔ Kitap Okuma Saati

✔ Oryantiring

✔ Futbol

✔ Doğa ile Uyum Aktiviteleri

✔ Dönem Sonu Partisi

✔ Jimnastik

29 May 2017 - 00:05 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.