Dubai polisinin arabaları rekorlar kitabına girdi

Lüks ve gösterişin başkenti olarak bilinen Dubai, bu sefer de polislerinin kullandığı arabalar ile gündeme geldi.

Yüksek binaları, çöl ortasındaki adası ile Dubai her zaman kendinden söz ettiren bir şehir. Lüksü günlük hayatlarına adapte etmekten çekinmeyen şehir, bu sefer de polislerinin kullandığı arabalar ile konuşuldu.

Polislerin kullandığı Bugatti Veyron ile dünya üzerinde polislerin kullandığı en hızlı araba olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Maksimum hızı yaklaşık 400 kilometre olan arabalar 0-100 km hıza 2.5 saniyede çıkıyor.

Dubai polislerinin bu ilk süper arabaları değil. Daha önce Lamborghini Aventador, Ferrari FF, BMW i8 ve Audi R8 gibi markalar polisler tarafından kullanıldı ve kullanılmaya devam ediyor.

27 Mar 2017 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.