Efkan Ala: Örgütü tespit ettik, açıklamayacağız

İçişleri Bakanı Ala, Bursa saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Örgütü tespit ettik ama ismini şimdilik açıklamayacağız" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala dün akşam Bursa'da gerçekleşen canlı bomba olayına ilişkin sabah yaptığı açıklamasında, "Bursa'daki bombalı saldırıda örgüt ile ilgili kuvvetli emareler var. Örgüt bağlantısı var, kesinleşince açıklayacağız" demişti.

Ala'dan yeni gelen açıklamada ise,"Terörist saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğiyle ilgili çalışmalar ve soruşturma sürdürülüyor. Bu kişinin irtibatlı olduğu, adına bu eylemi yaptığı terör örgütüne ilişkin son derece kanaatimizi kesin hale getirecek bilgilere, bulgulara ulaşıldı ama bütün prosedürüyle tamamlanmadan bunu açıklamayacağım. Tamamlanınca bilgileriyle, bulgularıyla sizlerle, kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerine yer verildi.

28 Nis 2016 - 20:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.