Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul Delegelerine Duyuru

Eğitimciler Birliği Sendikası 5. Olağan Genel Kurul Delegelerine Duyuru

  1. Sendikamız 5. Olağan Genel Kurulu çerçevesinde Sendika Tüzüğünün 15’inci maddesinin beşinci fıkrası gereğince, iki genel kurul toplantısı arasındaki döneme ilişkin faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve mali bilanço ile gelecek döneme ilişkin bütçe önerisi, şubelere gönderilmiş olup imza karşılığı teslim edilecektir.
  1. Yine söz konusu iki genel kurul toplantısı arasındaki döneme ilişkin faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve mali bilanço ile gelecek döneme ilişkin bütçe önerisi, Sendikamız web sayfasında yayımlanmıştır.
  1. Çankaya 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının 23.01.2015 tarihli ve 140.99-17 sayılı yazısı gereği, Seçim Kurulu Başkanlığınca onaylanmış, delege listesi, 5. olağan genel kurul gündemi ve başkanlık duyurusu 14-15-16 Şubat 2015 Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günlerinde, GMK Bulvarı Ş. Daniş Tunalıgil sok. No.3/13 Maltepe/Ankara adresinde kain Sendikamız genel merkez hizmet binasında askıya çıkartılmak suretiyle ilan edilecektir. Delege listesine itirazı olanların, itirazlarını ilan süresi içinde ve belgeleri ile birlikte doğrudan Çankaya 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.

Sendika Tüzüğü ve Çankaya 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının 23.01.2015 tarihli ve 140.99-17 sayılı yazısı gereği ilanen duyurulur.

Faaliyet Raporu için tıklayınız

Denetleme kurulu raporu ve mali bilanço ile gelecek döneme ilişkin bütçe önerisi için tıklayınız

06 Şub 2015 - 20:54 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.