Eğitim-Bir-Sen Dalga Kıran Değil, Dalga Kurandır

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu şube yeni aldığı büronun açılışını Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu şube yeni aldığı büronun açılışını Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Genel Başkan Ali YALÇIN, şubelerimiz kalite ve hizmet konusunda birbirleriyle yarışıyor. Anadolu’daki birçok şubemizle etkileşim içinde olan ve her geçen gün yaptığı işin kalitesini arttıran İstanbul 4 No’lu şubemizin, yeni yerinde hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum, dedi.

Milletin ensesinde boza pişiren, adı sivil beyni üniformalı yapılar, hep millete nizamat verdiler diyerek sözlerine devam eden YALÇIN, ama bu tablo artık tersine döndü. Şu an Eğitim-Bir-Sen ailesi Türkiye’de örgütsel yapı olarak millet iradesinin yanında duran, millete tuzak ve barikat kuranlara karşı tuzakları bozan, yeni dalgalar kırmak yerine yeni dalgalar kuran bir yapıya dönüşerek ülkenin geleceğine hizmet etmeye çalışıyor diyerek sözlerini noktaladı.

Programın açılışında konuşan Şube Başkanı Talat YAVUZ, geçişten günümüze şubemiz tüm Türkiye’de ses getiren örnek projelere imza attı. Bugün açılışını yaptığımız yeni yerimizde, tüm enerjimizle daha yeni ve daha güzel projeler yapmaya devam edeceğiz. Mülkiyeti sendikamıza ait olan yeni büromuzun alımında bizlere büyük destek olan başta Genel Başkanımız Ali YALÇIN olmak üzere, desteklerini esirgemeyen siz değerli teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarım, dedi.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış töreni kurdele kesimi ile sona erdi.

18 Kas 2016 - 08:33 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.