Eğitim-Bir-Sen: İsrail'i lanetliyoruz

Eğitim-Bir-Sen: İsrail'i lanetliyoruz

Kudüs’te Yahudi yerleşimcilerin, asker veya polis eşliğinde sık sık Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyerek cami cemaatine ve eğitim gören öğrencilere yaptıkları taciz, Yahudiler için yılbaşı kabul edilen “Roş Aşana” bahane edilerek artmaya başladı. Son 24 saatte üçüncü kez Mescid-i Aksa’ya düzenlenen baskınlar nedeniyle camide hasar meydana geldi. Göz yaşartıcı bombaların ve plastik mermilerin de kullanıldığı ifade edilen saldırılarda onlarca kişi yaralandı.

İyi niyetli olmadığı, planlı, programlı olduğu belli olan bu saldırılardan dolayı İsrail’i şiddetle kınıyoruz. Bütün uyarılara rağmen İsrail, hak, hukuk tanımaz ihlallerini sürdürmeye, dahası bu teröristçe tutumu devlet politikası olarak sürdürmeye devam etmektedir. İsrail, Müslümanların hassasiyetlerine hoyratça, fütursuzca, ahlaksızca saldırmakla yaktığı ateşin kendisini de sardığını, saracağını bilmeli ve bu tür saldırılara son vermelidir.

Ümmet için kadim, kutsal bir mekân olmasının yanında önemli bir manevi simge olan Mescid’î Aksa’ya dönük saldırıları bir kez daha kınıyor.

14 Eyl 2015 - 22:21 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.