Emniyet kapı kapı gezip, teröre karşı destek isteyecek

Emniyet, terör örgütlerinin kanlı saldırılarına karşı halkı bilinçlendirmek için dört bir yandan seferberlik başlatıp "terörle mücadelede bize destek olun" mesajı verecek.

Ebru KARATOSUN ANKARA

Emniyet Genel Müdürlüğü, son yıllarda artan terör olayları nedeniyle 7 bin ailenin kapısını çalacak. Terörle mücadelede kararlılık gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'la beraber Emniyet'te vatandaşa terörü anlatmak için sahaya iniyor. Bir yandan PKK ve DHKP-C ve diğer yandan DAEŞ'in gerçekleştirdiği eylemlerle mücadele eden Emniyet, söz konusu terör örgütlerinin hedeflerini anlatmaya hazırlanıyor.

"BİZE DESTEK OLUN"

Şimdiye kadar terörle mücadele konusunda polisiye tedbirleri öncelikli kullanan Emniyet Genel Müdürlüğü artık sahada ve vatandaşta birebir iletişim kurarak terörle mücadeleye psikolojik destek verecek. Terörün sivil-asker, kadın-çocuk, yaşlı-genç ayırmadan toplumun her kesimini hedef aldığını ve insanlık suçu olduğuna dikkat çekecek olan Emniyet, "terörle mücadelede bize destek olun" diyecek.

Türkiye

27 Haz 2016 - 09:36 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.