Erdoğan AB ile köprüleri attı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık görevini bırakacağını açıklamasının ardından AB'den vize anlaşmaları konusundaki açıklamalara sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB ile köprüleri attı! Avrupa Birliği'nin vize anlaşması için öne sürdüğü koşullarla ilgili sert konuşan Erdoğan, "Kusura bakma biz yolumuza gidiyoruz, sen de yoluna git!" diye konuştu.

Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vize konusuna değinerek AB'ye sert çıktı:

"Türkiye dört bir yanından terör örgütlerinin ve onlara destekçilerinin saldırısı altındayken, şu anda AB vize için 'Terörle mücadele yasasını değiştireceksiniz' diyor. Siz önce AB Konseyi önünde çadır kuranlara karşı zihniyetinizi niye değiştirmiyorsunuz? Onlara çadır kurduracaksınız, demokrasi için olduğunu söyleyeceksin; bize de vizeyi kaldıracağım şartı şu. Biz yolumuza gidiyoruz, siz de yolunuza gidin. Kiminle anlaşabiliyorsan onla anlaş."

06 May 2016 - 19:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

Mahiroğlu - İslam düşmanı papanın heykeli altında imzalanan AB yasası varken AB ile köprüleri atmamk nasıl mümkün olacakmış? Çocukmu kandırıyorsunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mayıs 19:54